Is vs varme for behandling av frossen skulder

Når du har å gjøre med frossen skuldersmerter er det vanskelig å vite hvilken behandling som vil fungere best for deg.Du lurer kanskje på om is og varme vil fungere for deg.Eller kanskje til og med som vil fungere bedre - is ELLER varme.

Is vs varme for behandling av frossen skulder1

Ising og oppvarming er 2 av de mest naturlige behandlingsalternativene som finnes.Sammenlignet med medisiner, kirurgi og andre behandlingsmetoder - ising og oppvarming har eksistert i århundrer og har alltid vært brukt til helbredelse av frossen skulder og skulderskade som et middel til å lindre og helbrede.

Å kombinere kulde og varme er en enkel, men effektiv måte å få umiddelbar smertelindring og fremme langsiktig helbredelse.Bruk is rett etter at du er skadet og noe varmt fra tid til annen når hevelsen har gått ned.Det er en enkel, men veldig effektiv måte å lindre smerte og fremme helbredelse i skulderen din.

Ved regelmessig bruk av skulder SENWO Wrap:

● Smertene dine vil reduseres.
● I de fleste tilfeller vil kroppens helbredelsesprosess bli akselerert (på grunn av økt blodsirkulasjon) med redusert potensiale for ny skade.
● Bløtvev i behandlingsområdet vil ha et forbedret bevegelsesområde og økt tøybarhet av kollagenvev.

Is vs varme for behandling av frossen skulder4

Flere fakta om frossen skulder:

Is vs varme for behandling av frossen skulder4

Omtrent 6 millioner mennesker i USA søker medisinsk behandling hvert år for skulderproblemer.

Tidligere skulderskader som ikke har leget helt, inkludert buritt, senebetennelse og rotatorcuff-skader kan føre til en frossen skulderskade.

En sunn skulder er det mest allsidige leddet i menneskekroppen.Den har et bredere "bevegelsesområde", noe som betyr at den kan bevege seg mer fritt og i flere retninger enn noe annet ledd.

Mange som lider av frossen skulder opplever verre smerter om natten som lett kan forstyrre normale søvnmønstre.

Hvordan bruker du varme/varme temperaturer for å helbrede og gjenopprette fra frossen skulder?

HEAT (varme) brukes etter at du har redusert hevelsen/betennelsen og de skarpe smertene er mindre intense (du har mer kjedelig/gnagende verke og tett vev i skulderen).Å varme opp vevet ditt er en naturlig måte å oppmuntre til mer blodstrøm (og på grunn av dette øke kroppens helbredende respons) til bløtvev.Det er blodet i kroppen din som vil bringe oksygen, næringsstoffer og vann (i utgangspunktet energi) til den skadde skulderen for å hjelpe til med helbredelse og fremskynde de naturlige "fryse" og "frosne" stadiene av denne skaden.

Is vs varme for behandling av frossen skulder5
Is vs varme for behandling av frossen skulder6

Hvordan bruker du is/kald for å lindre frossen skuldersmerter?

KULDE (is) brukes til å behandle skader eller tilstander som er røde, varme, betente, hovne og som lider av vevsskade eller kommer seg etter operasjon.Kulde er et naturlig/organisk smertestillende middel som demper smerte rett ved skadekilden.Mens du gjør dette, stopper forkjølelsen også vevsnedbrytning og reduserer mengden arrvev som dannes (dette er svært viktig etter operasjonen).

Når kulde påføres en frossen skulderskade, vil alt bløtvevet i skulderleddet klemme på venene for å bremse blodstrømmen.Dette reduserer igjen mengden væske som lekker inn i det skadde vevet, og reduserer hevelsen.Dette er grunnen til at kulde brukes umiddelbart for å behandle nyere skulderskader eller gjenskader.Kulden bremser kroppen din for å stoppe mengden skade som skjer på vevet ditt og redusere hevelsen.Denne forkjølelsen har også en fin sidegevinst ved å bedøve nervene i og rundt skulderen og dermed redusere smerten.


Innleggstid: 21. november 2022